wiesz co ja miałem tak ze nadkola z przodu sie poluzowały i coraz bardziej sie to nasilało podjechałem na stacje diagnostyczna bo myslałem ze łozyska czy wachcze gumy a tu sie okazało ze nadkola dotykaja opony i lewarek i dwie podkładki z foli czarnej budowlanej załatwiłty sprawe....jednego wkreta wogule nie było.....
Skoda zmienia strategię
Zwiń
X
-
Skoda zmienia strategię
Spółka Skoda Auto postanowiła o pół roku przesunąć w czasie datę pokazu premierowego dwóch ważnych nowości w swojej gamie modelowej.
Jak powiedział Reinhard Jung, Prezes Zarządu Skoda Auto, jest on zwolennikiem jak najszybszego uruchamiania sprzedaży po pokazie premierowym danego modelu. W przeszłości cały proces trwał czasami zbyt długo.
Dlatego też daty premierowych pokazów następujących modeli Skody zostały zmienione. I tak:
- kompaktowe auto terenowe Yeti (zdjęcie szpiegowskie obok): premiera odbędzie się podczas wystawy Frankfurt 2009, a nie w Genewie, jak wcześniej sądzono. Pierwsze dostawy do klientów zaplanowano natomiast już na październik;
- wersja kombi modelu Superb nowej generacji zaprezentuje się na salonie motoryzacyjnym Genewa 2010, a nie podczas imprezy IAA 2009 (premiera Yeti).
Reinhard Jung podkreśla, że w tym wypadku nie można mówić o opóźnieniach, a jedynie o „optymalizacji planów” przez Skoda Auto.
Zamieszczone w tym artykule zdjęcie szpiegowskie pochodzi z galerii serwisu Auto Bild.
Autor: Rafał Żaglewski
Źródła
• Automobilwoche (Henning Krogh)
-
Komentarz